Tuesday, 2 September 2008

Shining Meme for Ramadhan

This meme was initiated by Antown, non other than our creative Indonesian friend who works as an illustrator in Jakarta.


Didukung oleh: antownholic.blogspot.com, mangosteenskin, nama anda di sini ya!


Quoting Antown's say regarding this tag; "DALAM rangka menyambut bulan suci Ramadhan tahun 2008 ini saya punya ide untuk buat tags. Mohon maaf sebelumnya, bukan berarti saya ingin membuat anda repot. Anggap saja saya sedang mengkampanyekan bulan ini sebagai bulan yang harus kita hormati, bagi umat muslim khususnya".

Hey, I like the sounds of the word "mengkampanyekan"!. I seldom watch Indonesian film or telemovie and this is my first encounter with the word. I had fun playing the word over my tongue. Of course the meaning is different but the word gives me a glimpse of crispy rempeyek in my mind with extra peanut and anchovies! Hahaha! My best buddies back in university always said we get more imaginative and creative when hungry. I couldn't agree more my friend!

Welcoming this blessed month of Ramadhan, I'm wishing every Muslims Happy Fasting!!

I'm passing this meme to more than 5 persons; Rizal, Kak emila, Kak Ida, Kak Sha, cecima, Baizurah, Abgjas and Fara Owl. As usual, the instruction goes as follow ya! I purposely retain the original Indonesian version as created by antown.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Gimana caranya?

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Lanjutkan tags ini minimal ke 5 blogger muslim yang anda kenal. Jangan lupa tinggalkan komentar pada blog mereka.
3. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tags

Catatan:
Yang mendapatkan tags ini hanya untuk blogger muslim

3 comments:

Antown said...

makasih manggis...
udah diposting nih, semoga tags ini bermanfaat, kalo mau diganti dengan bahasa malay atau inggris gak papa kok

bluecrystaldude said...

Selamat berpuasa :)

♥Carol♥ said...

halo manggis :D.. u got tagged ..