Wednesday, 28 October 2009

Miniature Artwork

Remember how matchbox labels look like?

Wahahahahahahahahaha....I feel so inspired!! Ting! Ting! Ting! Ting! Ting!!! From artwork, to stamp, and back to artwork again!


I experiment with one of my earliest handmade stamp. And, tadaa!!!... Mangosteenskin's original miniature artwork! It is done 100% using my handcarved eraser stamp.



My husband said I was talking in my sleep last night but he couldn't understand what I was mumbling about. It must be because of THIS, because I almost can't sleep due to over-excitedness!

11 comments:

♥iqah♥ said...

sis.
cmne nk Order stamp ngn sis ???
kte interested !
price cmne ???
:D~

Zalia Othman said...

Hi!
Am interested to order a stamp from u as well..
Whats the procedure like & stuff..
Cld u email me please...
At askcanvasit@gmail.com

Thanks and regards,
Zalia

iYda Juhar said...

kiut kiut!!

ai pon minat juge.

iYda Juhar said...

minat juge!!!

Aneesah said...

:D Lawaaaaa! I like it I like it. Macam screen-printing almost, how the edges macam muat2 je or overlap, tapi in miniature. Comel. ^__^

Anasfadilah said...

Maisarah,dulu belajar di ums ke? kos biotek? tahun bila ek? saya ums graduate and biotech graduate yr 2002-2005..

mangosteenskin said...

iqah, zalia n iyda,

hopefully u guys be patient k. will get back to u guys soon.

aneesah,
mango punyalah gila damn excited pasal benda ni sampai bawak g kedai frame tunjuk kat cina tu dia ketawakan pulak. dia kata, "haiya ini apa punya ayam woo?". Huh...hanya orang yg minat arts n crafts je lah kot yg paham. haha.. And I am glad ada orang macam Aneesah yang nampak benda ni comel. :)

Anasfadillah,
hey! kalau cenggitu maybe we know each other! sebab mango antara beberapa orang senior from kelas 2001 yang ambik subjek Biokimia kot dengan kelas u all. I selalu hang-out ngan Wahidah, and few others yang buat tesis kat lab tisu kultur.

mangosteenskin said...

Anasfadillah,
dan, ohya! Mango pun konvo 2005!

Nik said...

Hi,
Am veryveryvery interested in your artwork. Need to know the procedure for you to commission one for me. I need 2 actually, 1. for my online blog and 2. thank you tag for my bros's wedding early Jan2010

Email me at thetotshop@yahoo.com. Getback to me fast k? k? Sorry, I get overexcited over cute, little, creative items like these.

Anasfadilah said...

Mellanie!

hahah

kalau guna nama maisarah tak tahu

selalu hang out dgn wahidah punya geng la ni..heheh

buat tesis tisu kultur?Dr Zaleha?

no wonder la ur hands like surgeon,biasa pegang scalpel rupanya

:)

Zalia Othman said...

Baiklah kite will wait.. :)
Nanti jgn lupa email ya..

Thanks!