Sunday, 31 January 2010

Sukasuka Giveaway

#1 Totally mangosteenskin

#2 Mangosteen's Blues

#3 Sweet Pulp

Something humble. Something simple. And the theme is Mangosteenskin. So each of the crystal bracelet has purple or mangosteen-maroonish color on it.

It is also random. I will not burden you with request to make a post in your blog to win this giveaway. Just leave comment. Yeah, just write a comment with a title "suka-suka" or "just for fun". Easy-peasy kan?

I will randomly choose 3 winners, urmm...perhaps on my birthday, on the 8th. Yeah February 8th.

:)

83 comments:

jom makan said...

salam ada lg giveaway kat sini,hadiah nya cantik,menawan kalbu...bergaya kalau terletak cantik kat tangan....
harap2 ada luck kali ni...

jom makan said...

salam,saya join ya...

http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/01/suka-suka-giveaway.html

CikTie said...

salam mangosteenskin...
-saya suka blog ini
-saya sangat suka hasil kerjatangan kat sini
-saya amat suka dengan kreativiti penghasilan kraf disini
- saya saja suka-suka nak join giveaway ini... kot2 dapat...hadiah birthday utk ku jua...mine is on 5th feb.

CAHAYA said...

i want one. just for fun! :)

p/s: my birthday on 16. february.

Aneesah said...

Heehee, 8th = my birthday too! Actually I found out, since skolah dulu, tak ramai org birthday February. =\ January ok, March ramai, Feb tak. Where are the Aquarians? D:

Thanks for the giveaway! ^^

neeza said...

i would love to suka-suki join.
count me in :-)

neeza said...

i would love to suka-suki join.
count me in :-)

sayalah! said...

Saya SUKA-SUKA ingin join giveaway ini jugak! (: Happy upcoming birthday! Hehehe. May God bless you with the current life and future.

SMILE ^.^

jaja said...

saya mau 1! hehe ;p

jaja said...

nak nak nak mango!!! manela tau kalo pki tetiba magic leh carve rubberstamp plak..haha ;p

Azlina Abdul said...

Hi Mango!I want a bracelet too! Just for fun! :)Suka sangat2 nak join giveaway ni...teruja sangat2!! Mana tau kalau leh menang...never won anything online before hahahaha...Lin suka sangat semua bracelets tu tapi yg paling Lin suka yg ada warna biru sebab warna biru adalah warna KESUKAAN Lin!!! LOL!

Hugs,
Lin

remsal said...

The purple and green one is so SWEET~!

sweetcraft store said...

suke2 je nk join sbb sng

nk mng blh x?he3

Michelle said...

Just for fun ♥ How wonderful! They are beautiful!

Shooting Stars Mag said...

Just for fun, I want one!!

-lauren
lauren51990 AT aol DOT com

Syamilia said...

suka-suka....sangat2 suka...
mimi nak bracelet ni kak mango...hehe :D

farhanna said...

nice n sweet sgt7.. bertambah nice bila di tangan saya... amin~

dayana said...

i want it "just for fun"!!
added to my valuable collection~ (^_^)v

cik SaraH said...

;) join for suka suki~

Miyyah said...

Cute and Adorable! I wish I would want one, but since I don't wear bracelets, jadi bagi canlah kat org lain menang hahaha.

*mango, ni xnak join tapi saja nak menyibuk kat comment box heheh :P Happy Upcoming Birthday ya!

Bee said...

Suka suka!

Tapi mesti tak muat punya, susah bah bernenekmoyangkan mongol yang bertulang besar ni hehehe teda saiz!

~ mima ~ said...

"suka-suka" dan SANGAT suka!

Precious talent u have, saya sgt SUKA n I really want one!

Salam perkenalan +__+

xoxo http://mrsarietobe.blogspot.com/

cik mah said...

memandangkan cara nak menyertainya amat mudah, maka saya pun sertai..ni 1st time ever giveaway yang ku sertai..suka-suka, jangan berduka

aZuRa AhMaD said...

Hai Mango...

Bestnya...sukasuka giveaway nie..zura mmg teramatlah suka-suka sesangat nie..suka bracelet yg sweet pulp tu..sbb warna lain dah ada...mmg suka pakai bracelet nie..pastu pakai sedondon dgn warna baju...berkilau milau ja..

Akhir kata...selamat hari lahir.. semoga dimurahkan rezki dalam apa jua bidang...

::m!SS edURA hanUM:: said...

SALAM...
Sy dah join.hope ada luck kali nie

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/sukasukagiveaway.html

anin said...

saja suka2 sn just for fun..saya mauuuuu

a.i.n.u.n. said...

comel! esp #2. then if its so easy-peasy then i pun nak suka-suka letak comment mcm kanak2 riang dpt benda free. haha!

Zainur said...

Waaa ada gifts away. Sangat Teruja. Kalau menang boleh hadiahkan utk mama sempena ulangtahun kelahiran beliau yang ke 56. :)

jaja said...

Pantun special utk mango:

Pemadam diukir mango yg reka,
Sanggup i beli kalo byk fund,
Fanatik giler sbb terlampau suka,
Sumenya sbb just for fun!

hehehe ;p

Soulie said...

since mango nak bagi giveaway suka2, i pon nak try suka2 ^.^ mana tau kalo lucky enough dapat hadiah lagik lah sukaaaa ^o^

happy upcoming birthday mango!

Incik RestNrilekS said...

Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun yang ke ? pada 8 Februari ini manggo.

eceh nak pantun juga.

Suka-suka nama manggo diberi,
Pandai seninya hati ini gembira tak terperi,
Owh! "fabulous"nya isi kali ini entri,
Kalau bertuah, whoaho!!, indah dunia memang sangat bererti.

One bracelet please.

Okay Incik RestNrilekS suka entri yang bunyinya macam easy-peasy tapi susah juga.

Incik RnR nak satu sebab boleh bagi hadiah kat pelajar yang buat assignment baik, lepas tu nanti boleh la promosikan Kulitmanggis ni sekali.

aha..

: : s o l : : said...

nak nak nak.. ai loike yg #1 tu hehehe :)

sj suka suka kan, harap2 ada tuah ahaks

.::Ge3bJiB::. said...

suke-suke join c0ntest giveaway ni...
tak penah menang... kot-kot kali ni dapat...

*cheers*

Mama_Fatin said...

suka - suka tetiba jatuh cinta....suka suki mana tahu dpt gelang sebijik..#1 Totally mangosteenskin yang daku suka....kalo terpilih yang itulah bagi kat mokcik :P

inahasan said...

ina pun suka 2 nak join nie....kuii..kuiiii mmg tertarik dgn hadiah tuu...

NInA said...

LOve it,,
hepy besday to u,,,
hepy besday to u,,
hepi besday maysara,,
hepi besday to u..
hope dis bday really mean it to u..
cute n adorable handcraft..

syakila said...

hai...

kila pun suka..suka mau join ini giveway lah tak??

harap2 menang nanti/...tq

aznah said...

i think its very sweet that you have a give a way like this just for fun! it obvious you love to share your love for things and its a great way to spread love and simpleness all around you. i came across your blog because i was online just for fun and youve taught me more about sharing. i wish you more suka-suka moments that are full of love and rezeki yang murah. you keep up the good work!!!

LadyJava said...

suka-suka! I suka.. hehehe.. i pun nak.. coz my birthday next month...hehe..

Happy birthday in advance!!!

MisS Cinta_ati said...

salam saya pon nak join jugak..
harap terima ea..
nie link saya..

http://seindahmawarku.blogspot.com/2010/02/suka-suka-giveaway.html

Happy upcoming birthday!
tQ

unlisted_one said...

Salam,..love ur blog. Tp ni 1st time komen.. :)

Saya "suka-suka" tengok bracelet tu laa!

ogy said...

ogy join erk...............

suka suka nak join..kalau menang lagi sukaaaaaaaaaaaaa

Nur Nisha said...

It's nice to receive a little gift from an unknown person that perhaps could later become your friend..Who knows may be with that little thought and surprise that you would like to share, you may be blessed with more wonderful things ahead in life. May Allah blessed you with beautiful things and wishing you a Happy Birthday!

Jieda said...

Salam...saya dah join giveaway ni.Jemput ke my blog.

http://jieda79.blogspot.com/2010/02/sukasuka-giveaway.html

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan,

saya SUKA-SUKA join giveaway nie... dan saya lagi SUKA-SUKA jika menang....

tq..

lynn said...

hey.since this is for sukasuka, i pon sukasuki drop a comment here...actually tertarik with ur handmade stamp! sgt cool :D :D

kakngah said...

sukasuka nak bracelet free ahaks!

http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/sukasuka-giveaway.html

Aishah Megahasz said...

suka suka nak komen sebab suka suka nak menang. sukanya saya kalau menang..hahahaa

julie@julianamnoor said...

Salam..just sukasuka browse to find about rubberstamping..lepastu teringat dekat paper ke majalah mana tah ada org tu wat pasal rubberstamping awak ke?lama dah cari...hehe..saya dah email pada awk sbb nak order ur stamping for my blogshop..so this is my 1st komen2..panjang lebor bebenor..wish u a happy besday..so just suka-suka nak tepek komen yg panjang lebor ni..heheheh.kalau dapat gelang tu alhamdulillah..

flo said...

suka-suka nak gak! bestnyerrr klu dapat!

Natasha said...

Nak join... nak join.....
http://natasha-e1.blogspot.com/2010/02/suka-suka-give-away.html

eQuRlz said...

hye...ske tgk bracelet2 tu..lawa kaler die..eqa join jgk giveaway ni...hrp2 ade luck la :)

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/2010/02/suka-suki-giveaway.html

♥♥♥ tEroMpaH_ mAwArrKu♥♥♥ said...

salam..
saya join jugak ..
nie link saya..

http://terompahmawarrku.blogspot.com/2010/02/suka-suka-giveaway.html

harap terima ea..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

hye..

i wanna join this..
saya nak satu gelang tu..

hope random choose me..ok

farhana fana said...

juz join..
hepy bufday..
nice bracelet..
:DD

http://fanapurple.blogspot.com/2010/02/suka-suki-giveaway.html

razwa said...

hello there:)

nice bracelets:))
love it damn much..
hope to see it shines in my wrist this upcoming 8th feb.

:)

Billet-DOux said...

Salam,

nak join suka2 give away.

dindins said...

:) what lovely bracelets they are! love your work. might place an order for a stamp later :)

a.m.n.i.n.a said...

Hitam-hitam si tampuk manggis,
Sungguh pun hitam dipandang manis

(^_^)v

Ninano

leEya said...

join!
just for fun ;)

balqis said...

semalam, saya mesej awak. saya kata saya ada seuatu untuk awak.

awak balas 'ape dia?'
saya kata, 'adela, itu suprise~' awak balas lagi, 'taknak kawan dengan awak kalau camtu'
saya balas kembali, 'OK, saya beli hadiah untuk awak'
kemudian awak tanya lagi 'kenapa awak beli hadiah untuk saya?'
saya jawab 'saje suka-suka'









sebenarnya, saya nak jawab 'saya beli hadiah tu sebab saya suka awak!'

Zqah said...

comelnya .. suka-suka sgt !! =)

happy besdey !!

nak same besdey kita , sy next month
8 March ..

Veda Murthy said...

i want one just for fun!!!!!!!!love all the combinations!!!!!

VEDA MURTHY, INDIA

taufidris said...

bro suka suka mau join ....mau tau menang sbb dulu join tak menang..

aiemmalya said...

saya dengan suka suki nak join gak giveaway nie..

kalu dapat..saya nak yang mangosteenskin..cantik..hehe..

so..for mango..

wish u all da happiness..and success in life..

smile always..

**salam perkenalan**

Normi Ali said...

just suka-suka jer nak join give away ni....kot ade rezeki.....besday saya 8 hb....tp dah lepas januari ari tu.....

'NuReeN' said...

so sweet... i like mangosteen..
AND hepi early besday..
saya dh join..
http://nureenasir.blogspot.com/2010/02/just-for-fun.html
terjah la blog saya yerr...
tq..

Norgadis Labuan said...

Wah..! Sukasuka Giveaway... aku suka-suka join, nasib sempat join...

Iefadesign said...

aku?

*suka jlan2
*sambil suka mkn2
*suka gak brg cute miut
*suka lalalala
*suka rmai kwan yg suka mcm saya
*suka lg klu dpat brg free

so suka,suka,suka...hahaha

ms. diya said...

Happy birthday in advance Mango!! :)

dhiya

arissa.soleha said...

suka2 nak join kan diri jugak

hanin said...

just for fun and suka to win the bracelet yg mabeles

Asadullah said...

suka suka nak bagi bracelet kat ife kalau menang

Iqakiko said...

Sukasuka!!

saya nak join giveaway ni...harap dapat yang hijau tu...:)

mai check..

http://voliqakiko.blogspot.com/2010/02/just-for-fun-sukasuka-giveaway.html

nba-Nur said...

Salam..
Hi.. Saya dah pun nak join contest ni.. Happy Becoming Birthday buat tuan punya blog... Moga Allah merahmati & memberkati hidup anda sepanjang hayat..

Ini link contest dalam blog saya..

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2010/02/suka-suka-give-away.html


Tq sebab anjurkan contest ni...

edi said...

saya suka mango dan saya suka suka masuk page mango dan saya suka suka suka dapat hadiah!

Sugarpink Icing said...

Saya suka giveaway too but never had the luck yet la . . .

msdaisy said...

hello mango..

count me in!! suka suka nak join jugak..hehe

dan yang penting..saya suke masuk blog ni.. ;)

LadyJava said...

Happy Birthday to you!!!!!
Hope you have a blast today!!!

Ciyou said...

i love the #3 Sweet Pulp

Happy birthday by the way

Ciyou said...

i love the #3 Sweet Pulp

Happy birthday by the way

Admin said...

maya nk join juga....suka suka sangat...

http://coretanmayaku.blogspot.com/

Admin said...

opp..terlepas rupanya...tk perasaan