Tuesday, 11 May 2010

Interesting Blog Award


One cool blog awarded me with this Interesting Blog Award. So ofcourse lah it makes me feel kembang dan berbunga-bunga. Hehe.

Terms and condition for this award:
  1. Thank and link the person that give you this award.
  2. Pass this award to all blogger you've discovered.
  3. Contacts said blogs and let them know they've won this award.
  4. State 7 things about yourself.
My actions/answers:
  1. Thank you very much Lin, see... tambah sendat baju ni...hahahahaha!
  2. Actually I have many blogs that I find interesting, but I will pick 3 ok, for this award. 1st blog; Cahaya (selalu lupa check blog ni tapi sesekali terbaca, melekat juga nak godek older post dia. 2nd blog; Pedang Samurai (ini adalah blogger yang pertama sekali bagi moral support semasa Mangosteenskin mula menapak di Blogosphere. Blog ini memang menarikss ~ silalah lawat). 3rd blog; SOHO Mama's Diary (I like her writings, for sure her 2nd language and writing skill are so much better than mine. But I also like to skodeng her blog because, she's such a good example of WAHM).
  3. OK.
  4. Sila rujuk perenggan di bawah.

7 things about me
  1. I love science, arts & crafts
  2. I love taking photos
  3. I love looking at/studying a photo/painting
  4. When I want to relax I watch Asian Food Chanel/Travel & Living/documentary chanels
  5. I like to be different or create something new so I always take extra time to find ideas before I work on something.
  6. I love cooking, eating but hate washing dishes.
  7. I like to be simple, but not "cincai"

2 comments:

AbGJaS said...

Hi mangosteenskin,

Wah! ini anugerah ke dua abgjas dpt drpd mangosteenskin... terima kasih byk2 ( yg dulu tu dah hilang..huhu)

Memang benar, sokongan moral dlm dunia blog ni memang diperlukan. Kalau tak, rasa mcm nak tutup kedai saja.

Apapun, aku masih di sini...hehe

SOHO Mama said...

Terima kasih sangat2 Mango! Sekarang Mango tahu, betapa jarangnya K.Millie masuk blog (sendiri pun!) sekarang..baru hari ni tahu tentang award ni..
I'll try to do my best in paying more attention to my blog..and read other blogs too :D
*hari ni atau esok (atau lusa) berazam nak letak new entry..ni dah azam kali ke berapa tak pasti pulak*