Wednesday, 19 May 2010

Kursus Sewerage Update 2



Update ringkas saja ya, sebab saya sangat penat.

Best.
Tapi kalau hari-hari kena gaul simen, susun bata, mungkin tak best jugaklah. Haha.

Saya memang tak pernah buat kerja-kerja bata ni, tapi peserta yang lain-lain tu... jangan main-main wooo... ada yang memang otai.

Sambil-sambil buat kerja kami berlawak-jenaka. Tapi kerja tetap buat betul-betul lah, sebab ini ujian praktikal.

Esok ujian teori pulak.

Wish me luck!!

6 comments:

edi said...

i'm so proud of u, mango! x ramai wanita sanggup menceburi bidang camni. way to go, girl!

Gula² Tuntung said...

Gud Luck! all d best ^^v

SekociNorlie said...

u buat kerja2 ni mai? huhuu tabik...

Faisal Admar said...

wah, saya memang tak minat and tak pandai kerja-kerja macam ni :(

mangosteenskin said...

Kak Edi,
Tak ada apa yang nak dibanggakan. Ini cuma kursus, bukan betul-betul. Kakak yang pakai glove kuning, tudung biru dalam gambar itu barulah... dia ada syarikat sendiri, dah biasa buat projek pembinaan, ada ladang sendiri, machinery sendiri, ada bisnes sampingan dari rumah dan pada masa yang sama sedang melanjutkan pelajaran di OUM dalam bidang psikologi. Imagine that.

kak edi pun apa kurangnya, seorang engineer kan?

Gula2 Tuntung,
Thank you geng. Aku rasa2...boleh lulus jugalah ujian teori tu. :)

Sekocinorlie,
Taklah. Ini cuma kursus saja. Untuk renew lesen kontraktor. Kalau lulus, bolehlah tambah bidang...so kalau misalnya ada tender2 kerja sewerage ni, layaklah masuk tender kalau berminat.

Faisal,
Tak pandai boleh belajar...tapi kalau tak minat... u must be born for something else kan?

Faisal Admar said...

computer kot? tp dah melencong lain dah ni.