Tuesday, 18 May 2010

Kursus Sewerage



So far so good. Tapi hari ini pakcik yang duduk di sebelah saya tertinggal alat bantu dengar. Lain saya tanya, lain yang dia jawap. Last-last saya jawap soalan saya sendiri.

Saya ada tanya satu soalan bonus pada dia, "Uncle, itu alat boleh kuatkan volume kan? Jadi kalau orang di hujung sana berbisik-bisik, Uncle boleh kuatkan volume dan dengar apa yang dia cakap kan?

Hahahaha. "Boleh", dia kata.

*************************************************************************************

Esok, kami akan membina manhole dan septic tank. Syukurlah bukan kerja unclogging paip kumbahan yang tersumbat atau menyedut najis dari tangki taik.

p/s: Ya. Tahi pun boleh jadi duit.

5 comments:

euphoria said...

membina manhold and septic tank? guna mesin atau dgn tangan? hikhik

ermph.. said...

bravo manggo!! iron lady sungguh~ -cida-

Gula² Tuntung said...

Hahaha...aku suka baca!!

Mrs NarchotiQue said...

bia btol.ni dah mcm mike rowe.ley wat versi msian plak.ehhe

Faisal Admar said...

haha, maybe nak cari duit selain tahi kot! :D