Thursday, 21 October 2010

Manchester United Stamp



All I can say is just,

"Fewh!"

10 comments:

feltralicious said...

fuh smart la, good job mango!

euphoria said...

fuh.... bravo!

AbGJaS said...

Kagum abgjas tengok stamp mysara ni...so meticulous dan time consuming tentunya. Dah boleh buat logo skrg...

Pasni kena prepare buat stamp chelsea pulak, Real madrid , arsenal, bayern munich, juventus, PSV eindhoven dan tak lupa juga Selangor hehe

Ina Uzir said...

how much bust "stamp" tu? n blh choose design?

mangosteenskin said...

feltralicious,
TQ! TQ! Kembang nih.

Euphy
TQ very much :)

Abgjas,
terimakasih....betul sekali cadangan abgjas tu, sekarang pun dah ada tempahan untuk stamp chelsea dan red warrior kelate. hehe.

ina,
nanti ina email mango k...lebih senang untuk mango explain panjang lebar. hehe.

minamisensei said...

terbaiklah kak..admire your stamp very very very much..
intricate and detail...
KAGUM...
keep it up

Edi said...

fuh jugak!

mango, nani tu emak kepada hanis zalikha tu ke? pttla......

nuhaz said...

cntiknya..suke tgk hasil keje u..gud2... :)

mangosteenskin said...

mizam,
TQ :)

kak edi,
haah, mak hanis zalikha. mango cuma nak tiru dia pulihkan mata dengan minum jus carrot. tak perlu pakai spek.

mangosteenskin said...

nuhaz,
TQ :)