Monday, 29 November 2010

Anxious

My old drawings, about A4 size only.

Can't wait to start drawing
for the ATC Swap.
But first thing first.

A month will pass in a blink of an eye.
I'm anxious about the approaching year end.

3 comments:

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

These drawings are so beautiful Mango.... :)

Edi said...

mango, i tak boleh challege u lah! ini baru lukisan artis.. i punya ntah hape2.. tp i nak masuk jugak tak kire! i dah siap.. (haha.. advance!).. kena siap awal sbb bulan 12 ni berderet order cupcakes. ramai kawen.. plus i nak lepas gian sbb sekian lama dok ngadap buat writing thesis.. sangat depressing! masalahnya kecik sgt ukuran ATC tu i rase mcm kerdilll je... i tak boleh imagine kalau buat stamp mcm mango confirm i give up!

mangosteenskin said...

Lin...
thank you so much Lin...hehe...segan mango ...ini saja lukisan2 yang paling besar dan yang mango pernah buat. Hehehehe...masuk kepala dalam karung!!

Kak Edi,
Terima kasih...haip...tak semua art nampak macam ada meaning...ada artist yg jadi femes sebab lukisan yang tahapehape tu lah. To me kan, setiap orang dilahirkan berbeza...sedangkan cara kita tulis huruf "a" pun berbeza maka itulah yang memberi personal trademark pada setiap individu. As for my art...i tend to spend too much time on it...selalu kalau kecik2 mcm ATC tu pun boleh spend 3-4jam satu kad...so mungkin thats what my art values la...the time of my life spent on it.

Mango punya stamp tu ok lagi...tu yg dalam Ripley's tu lg hebat...ukir statue kat tip pencungkil gigi! hahahaha.

Ha dah siap tu jangan lupa kirim cepat...hehehe.