Sunday, 28 November 2010

The Bride, or the Groom?

Another commissioned wedding stamp.

Who do you think ordered the stamp?

:)

14 comments:

waz said...

i'd say the groom! khairul? heheh if he did, then i might say there's a high possibility that the he's romantic. thus he's a keeper :) lucky hasyahti...

eyanne said...

haha..x romantic lgsg la..i sj soh dia wt sma sbb dia yg beriya2 nk stamp ni... :P
thanks cik mango! super love it!

mangosteenskin said...

Waz,
I thought so too..Hehe tadi ingat nak edit dah entri ni bila khairul email kata bride yg suruh. Hahaha...what a turn-off. Jangan marah ya Khairul...kamu tetap pujaan Malaya sebab kalau bukan kerana sayang, mana nak buat kan? hehe.

Eyanne,
You are lucky!!! So so sweet sebab dia sendiri yang deal dengan mango discuss pasal design semua kan. Dia yang suggest nak bunga2 bentuk love dan bubuh daun ada nama khairul dan hasyanti. Ke idea tu dah discuss bersama tu? Hehe. Sedap je komen macamlah khairul tak boleh baca ni kan... Hahaha Thank so much to both of you!!!

eyanne said...

hehe xla..idea tu kitorg discuss dlu..klu hrpkn dia sma mmg cik mango la yg kna pk sma haha
dun worry dia xbaca pn huhu

mangosteenskin said...

Eyanne,
Common la tu...sekurang2nya dia lelaki normal. Hahahaha. Haih lelaki memang macam tu, kena sentiasa diberi galakan.Haip! Haip! Jangan tak mengaku wahai lelaki. Hehehehe. Eyanne semoga segala perancangan berjalan lancar...esok mango post stamp k ;)

eyanne said...

tq2! xsbr nk tgk ni :)

Lala said...

chantek!! thumbs up!

mangosteenskin said...

Terima kasih Lala...

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

oh my goodness!! I love this design so much! It reminds me of one of my Teachers' day cards, where I printed the wordings on the leaves. Cantiknya rubber stamp nih!!! I wish it's mine!!!!

mangosteenskin said...

Lin,

Funny I thought of you when I see the finished design too. But not because of the leaves, because of the use of multiple heartshapes.

The writing on the leaves in reverse style is inspired by a bookcover I saw at Popular. I propose 2 designs...one using font from the computer...and another one is my own handwriting...and guess what...khairul & hasyanti picked this one~ with my handwriting...Weeahooo!!!

Bee said...

cantik laaaaa... so sweet!

Durruz said...

cantik..

how much is the price?

pls email me...

durruss@inbox.com

cik senah said...

sweet lerr.. berkenan lah pulakk.. hermmm.. tuan empunya maghah dak kalau chek nak duplicate rubber stamp ini..?? hehe :P

aqilah zubir said...

canteknya rubber stamp nie..bley pm price x??ada design laen x?? email me at cendawan_butang@ymail.com
Thanks...