Thursday, 25 November 2010

Header


I love the previous header very much.
I might want to get back to it
someday.

I'm still not satisfied with the current header,
but I also love it very
very much.

I always love crest.

11 comments:

bluecrystaldude said...

OMG! Kak so nice!! I like it :)

As Ahmad said...

both sangat chantek! :D

mangosteenskin said...

Hahahahaha...this is suppose to be published tommorow...nampaknya tersilap langkah dalam membuat auto-publish post.

Thank you to both of you :) Haaziq & As :)

Serikandi Boutique said...

talentednyer.. ehehe suker!!

tp betul la.. like the previous one more.. matched dgn ur purple colour template..

but for me.. yg new one tu pun dah cantekk gilerrrrr!!! envy kat u.. keep it up kulitmanggis! love ur touch la~ ;)

one day nak get ur service doing the rubberstamp tu la after reviewing a post from Azgiftbaskets.. but we all tgh finalising few things for our new started up small business.. layta will catch u up!

mangosteenskin said...

TQVM Serikandi Boutique!

dan juga AZgiftbasket for the review :)

Becoz of your comment mango tukar background color, dah lari dari tema kulitmanggis ni tapi tak apalah asal sedap mata memandang. Hihihi.

Insyaallah :)

Edi said...

cun header tu mango! tp kak edi pun suke yg lam tu lg.. tp yg ni pun cun jugak! mango lukis atas kertas and scan ke eh? i always wonder how u do it.. :)

mangosteenskin said...

Thanks kak edi. Yepp, lukis atas kertas kemudian scan. Mango tak pandai benda photoshop illustrator tu. Believe it or not, mango assemble benda ni semua guna Publisher je. Hahahahaha. Welcome to 1995.

Edi said...

old style..hehe.. xpe mango.. kalau canggih sgt editing tu pun dah jd macam takde art lah pada mata kak edi... :)

mangosteenskin said...

Jadi ini masuk kategori art lah di mata kak edi ni kan...hihihihihi.

Syamilia said...

dua2 lawa...akak letak la dua2 sekali... :D

Rosh said...

Both are gorgeous but i love d previous header... there's something unique about it...