Thursday, 18 November 2010

Mt. Kinabalu

We went to visit one of our employee in Ranau a couple of days ago.
She just lost a brother.

I took this video with my handphone from inside the car.
I know it's bad,
I just wanna share the sight of Mt. Kinabalu with you,
the weather was so fine that day!

5 comments:

Eryati said...

wah..dia dtg ranau...saya ada d ranau bah...teringin jumpa wajah di sebalik mangosteenskin ni

Edi said...

mt kinabalu mmg sgt2 cantik... pernah panjat tak? kalau belum, panjatla mango.. sekali seumur hidup pun jadikla.. sbb sgt cantik kat ats sana.. tp journey dia menguji segala sel2 tubuh badan kita lah! haha

mangosteenskin said...

Eryati,
Ranau di mana ko? Kami p Pinampadan ba tu. Punya jauh tu kampung. Sian jg teda letrik. Jalanraya pun gravel.

Edi,
Mango paling2 pernah sampai mesilau dan starting point tu saja. Kaki gunung pun sudah cantik, apalagi kalau panjat gunung kan...i can only imagine....sebaba belum pernah panjat lg. Not sure larat ke tidak ni sbb naik bukit pun dah cungap nak pitam. Hahahaha. Kak edi ni mesti dah sampai ni kan.

feltralicious said...

hikhik, saya dah naik 2x tp sampai laban rata je.puncak ndk lagi psl 2x tu ada ja masalah timbul. skrg ndk larat sdh. pas turun ja berkejaran tulang temulang. jln pn cam pakai kimono, mo duduk pny la mau menangis sakit badan.

mangosteenskin said...

hahahaha,
jadiii...kira jera la suda ni?

masa muda2 dulu ada bersemnagat jg mo naik gunung ni, tapi hubby bilang, janganlah...buang masa saja. kalau sekarang ni sudah berat badan entahlah larat lg ka nda mo naik...ohya, tahun ni kami ada dapat kerja di tower sana stesen kambarangan...tapi saya nda berani mo ikut sebab nanti bukan mo tolong kerja, tambah menyusahkan...nangis2 nanti minta dukung. Hahahaha.