Friday, 10 December 2010

Experimental


Still depending on Microsoft Publisher,
Photoscape and a little CorelDraw,
to create my digital artwork.

Bak kata pepatah; Tiada rotan akar pun berguna.

8 comments:

Serikandi Boutique said...

canteeekkkk :D cun cun!

mangosteenskin said...

Terima kasih!! :)

As Ahmad said...

wah, tiap² bulan bole tuka header ni kak mango! sume chantek belaka! :D

Edi said...

cool kan photoscape? tp limited la application dia..
i'm thinking tp buy mende alah digital yg boleh buat lukis2 tu.. ape ek nama dia? tablets? rm200 boley dpt satu, tengok kat kedai komputer.. hari tu dah nak sambar satu tp since belum baca review kat intenet, so tak jadi lah.. belum buat homework lg..

btw semua cantik2 lah headers tu! tp yg mango buh kat header tu mmg paling cantik!

Wansteddy Tales said...

software cuma tool. bakat dan kreativiti tu yg utama :) apa pun semua design superb!

noRa said...

hye akak... sy dah rply kat emel akak sy confirm nak tempah... tapi akak xrply lg email sy?? sy risau bila akak lmbt rply... sbb sy mmg confirm sgt2 nak tempah stamp tue...

Sugarpink Icing said...

very nice header, luv all your artwork mango!

Sugarpink Icing said...

very nice header, luv all your artwork mango!