Saturday, 31 March 2012

Masak



Selepas berhenti daripada mengambil tempahan mengukir stamp,
masa-masa lapang saya banyak digunakan untuk;

Cari resepi.

Shopping bahan masak.

Masak.

Makan.

Dan ulang.

I can see that my family is happier than when I was busy carving.

Hampir saja saya buka satu blog masakan.

3 comments:

Edi said...

takyah bukak blog baru, guna je blog ni campur2kan sekali dgn segala aktiviti mango.. hehehe... mcm kak edi lah, nama jek blog cupcake tp carca marba...
bile customer ty blog pun malu nak bagitau.. tapi yg penting kita happy.. kan?

SOHO Mama said...

Dah lama tak menyinggah kat sini. Well, I have just started blogging again only a few months before :)
I just noticed Mango dah tak buat customized rubber stamps. I read your earlier post on that. Honestly, I have been contemplating about doing the same...but that 'sayang to let go/stop' feeling is still there...

mangosteenskin said...

hihihi betul tu kak edi, yang penting happy. blog kita :)

kak millie, mango ambil masa yang lama juga untuk buat keputusan...memang rasa sayang. tapi buat masa sekarang mango rasa keputusan yang mango buat tu betul. Ada yang lebih sweet yang mampu mango kecapi selepas berhenti buat stamp...