Tuesday, 22 May 2012

Catch Me If I Fall

There's a piece of half-folded A4 paper and B6 pencil on my working desk... Starting from a rough sketch, I began shading...bit by bit just to kill the time waiting for a page to load, thinking or talking on the phone.

5 comments:

caffelatte/caffeaulait said...

you are so talented & gifted kalau k.nana mauu tak koyak rabakk kertas tuu kalau saya scribbled masa jawab telefon heheh...nothin came out..macam cakar ayam ada laa..heheh

mangosteenskin said...

tq kak nana...kalau nak fikir apa yang nak dilukis tu mungkin taklah..tapi kalau takat shading2 bolehla...doodle2 yang tak perlukan pemikiran sangat pun boleh...tapi kalau ter-carried away boleh je tanya balik dengan orang kat telefon tu...sorry...apa tadi? line tak clear la hihihii...

Anaililron said...

wow.. cantik! I like.. hehe, kalo aku yang pegang pen dengan kertas time berckp di telefon, konpom sampai bocor kertas aku tu garis2, pusing2 garisan..

Maizan Kamilan said...

nice blog
ada masa follow blog saya yea
http://maizanhandmade.blogspot.com/

Bee Manghi said...

wow! keep up the good work!