Saturday, 14 July 2012

Dunia Terus Berputar


Tahu tak lagu ni?

Sekian waktu dunia saya telah berhenti berputar di sini.
Tapi anda semua tetap terus berkarya,
dan terus berkembang dengan dunia kreatif masing2.
Syabas saya ucapkan.

Sekali-sekala saya melawat blog anda,
dan saya tumpang gembira,
ada yang sudah menapak semakin jauh,
mendaki semakin tinggi :)
Tahniah ya kawan2! 

Kadang-kadang saya rindu juga,
Saat-saat manis sebagai pengukir stamp dulu, hihihii.
Kesibukan menyemak, membalas email, menyiapkan design, mengukir, memotong kayu malam2... :)
Sekarang semuanya sudah terperosok jauh di dalam stor, bertemankan habuk dan sarang labah2.
Kadang-kadang saya terfikir juga, ada lagikah orang baca blog ini?
Hahahaha.

Banyak perkara yang mencetuskan inspirasi,
hanya keutamaan sahaja yang sudah jadi berbeza.

Rindu hendak menggores sesuatu,
Macam dulu-dulu...hihihi.
Sayapun keluarkan tablet, dan buat design freehand,
untuk seorang kawan.



5 comments:

Noorizal Ramly said...

Salam Alaiyka.

Lama tak nampaka manggo. Apa khabar? SIhat? Putri sihat?

Kirim salam sama Hubby.

Drawing tetap cantik macam mana pun : )

Selamat hari minggu : )

minamisensei said...

saya baca..miss ur stamp carving :(

mangosteenskin said...

ohya, I'm thinking both of you too... Putri, hubby & me alhamdulillah sihat. Insyaallah Rizal akan ku sampaikan salam :)

Zam,
syabas hasil kerajinan tangan semakin mantop! sorry i missed your slot on tv....cari kat youtube pun tak jumpa. i miss a lot of things being a crafter/blogger. But we lose some, we gain some jugak kan...salah satunya yang di"gain" adalah weight hihihiii.

Thanks rizal & zam! Selamat menyambut ramadhan al-mubarak!

minamisensei said...

hahahha..gain weight ya...
its okeh la kak sara....:) btw thanks

cci said...

kat mana sy leh beli material tersebut yer.. hope boleh berkongsi..